כנס המיתוג רוחבי בבושקה עליון 2 בבושקה עליון 1 studio 21 דבר המפרסם - עליון - פרסמו עבודות
→ חזרה לדף הבית

עדי שילון עושה זאת שוב

JACK KUBA חתמה עם עדי שילון כפרזנטורית

20/11/2024
עדי שילון עושה זאת שוב

עדי שילון (36), מגישה, סופרת ואושיית רשת קולינרית (114K), חתמה השבוע לעונה נוספת כפרזנטורית של מותג ההלבשה התחתונה היוקרתי JACK KUBA , לרגל השקת קולקציות חורף 2025.

שילון, המתגוררת בברלין, הודיעה לאחרונה על פרידה מבן זוגה בעשור האחרון, השחקן יוסף סוויד. שבוע הבא תגיע עדי לישראל יחד עם בתם המשותפת מישל (5) לצילומי הקמפיין, שיתקיימו בתל אביב.

הקמפיין, בהובלת שילון, יעלה כבר בחודש הקרוב בתקציב של 750 אלף ש"ח וילווה את השקת קולקציית חורף 2025. הקמפיין יכלול סרטונים בערוצי הטלוויזיה, בדיגיטל וברשתות החברתיות, ויחשוף את קולקציית הגרביונים וקולקציית IN AND OUT של המותג, המציעה פריטי לבוש ייחודיים שמשלבים נוחות וסגנון, ומתאימים גם לבית וגם ליציאות: חליפות קטיפה איכותיות, סריגים, פוטרים, בגדי ספורט, קולקציית פיג'מות ועוד.