ממשיכה בהוזלת סל הקנייה ומורידה מחירי מאות מוצרים.
הקמפיין יכלול קמפיין טלוויזיה, שילוט חוצות, אינטרנט וכן פעילות קד"מ ו- BTL.
מגה קמעונאות יוצאת בקמפיין חדש לרשת השכונתית "מגה בעיר".
הקמפיין התדמיתי מציג את הגורמים הנוספים אותם יש לקחת בחשבון בעת רכישת מוצרי מזון, בקנייה הגדולה מחוץ לעיר, כגון: קניית מוצרים שנזרקים בסופו של דבר לפח, אבדן הזמן, עלויות הדלק ועוד.
הקמפיין מתבסס על סקר של חברת TNS, שנערך עבור החברה ובחן את הרגלי הצריכה בישראל, וממנו עולה כי מעל 80% מהקונים מחוץ לעיר מצהירים שהם קונים יותר ממה שהם צריכים וכי 68% מהקונים מחוץ לעיר מצהירים שהם מוציאים בקניה השבועית עד 150 ₪ יותר מהדרוש. בנוסף, 60% מהנשאלים מצהירים שהם קונים עד 4 מוצרים שבסוף מתקלקלים או נזרקים לפח. כמו כן, 67% מהקונים מחוץ לעיר, חושבים שיש לחשב את עלויות הדלק כחלק מעלות הקניה מחוץ לעיר.
לדברי גיא וינברגר, שותף בשטרית גרופ, SMG: "הקמפיין נועד להאיר בזרקור את החסרונות שבקנייה הגדולה מחוץ לעיר, ובזכות הוזלת המחירים להפוך את "מגה בעיר" לקנייה המשלימה האטרקטיבית ביותר. בקמפיין עשינו שימוש ייחודי בעובדים ולקוחות אמתיים מתוך מטרה לחזק את תחושת הקרבה בין המותג השכונתי לבין הקהילה."
מגה בעיר, הינה הרשת העירונית המובילה בישראל, שנהנית ממיקומים אסטרטגיים מרכזיים במרכזי הערים והשכונות בכל רחבי הארץ. פורמט שכונתי זה, נועד לספק לצרכן חווית קנייה המבוססת בין היתר על שירות ויחס אישי בסביבת מגוריו. בכוונת החברה להמשיך ולחזק את מעמדה של הרשת העירונית כאשר לצד שינוי מדיניות התמחור של הרשת.
קרדיטים:





