כנס המיתוג רוחבי בבושקה עליון 2 בבושקה עליון 1 studio 21 דבר המפרסם - עליון - פרסמו עבודות
→ חזרה לדף הבית

יום העסקים הקטנים 3 - שילוט

בנק הפועלים במהלך שילוט יוצא דופן באמצעות אדלר חומסקי

29/01/2015
יום העסקים הקטנים 3 - שילוט

מהלך שילוט חדש ויוצא דופן של בנק הפועלים באמצעות משרד הפרסום אדלר חומסקי, במסגרת קמפיין "יום העסקים הקטנים3” שנועד לקדם עסקים קטנים בישראל.

במסגרת המהלך, שזו כאמור השנה השלישית שלו, בוחר הבנק לשים בפרונט את העסקים הקטנים בישראל, ולהעניק הטבות מיוחדות לאותם בעלי עסקים כמו גם לציבור הרחב שיקנה בחנויות הללו. אלא שהשנה, בחרו בבנק לעשות גם שימוש מיוחד בשילוט תחנות אוטובוס ולהשתמש באותם חלונות שקופים, המיועדים בדרך כלל לטובת אחסון פוסטרים, בכדי לאחסן פריטים אמיתיים של עסקים קטנים, כאילו היו אלו חלונות ראווה לכל דבר ועניין. כך למשל, עוברי אורח שביקרו בתחנות השונות יכלו למצוא שם בגדים שונים למכירה, נעליים, פולי קפה של בית קפה קטן ועוד. כשעל כל מוצר שכזה, ניתנה גם הנחה משמעותית לרוכשים.

לדברי טל ריבן, סמנכ"ל הקריאיטיב אדלר חומסקי: "אנחנו שמחים ללוות זו השנה ה-3 את הבנק בפרוייקט החשוב הזה, ולייצר דרכים חדשות ויצירתיות לקדם את המהלך ".

קרדיטים:

קרדיטים

שם המפרסםבנק הפועלים
סמנכ"ל קריאייטיבטל ריבן
מנהל קריאייטיבעידן רגב
מנהל לקוחותאלעד הרמל
סופרוויזריתמיכל יצחקי
תקציבאיתאדר מוסאי