איגוד השיווק הישראלי בחר בלאה ריינר, סמנכ"לית שיווק בגלידות נסטלה, לאשת השיווק של 2022, הודות למהלך השיווקי הייחודי של השקת קראנץ' פיסטוק – השלגון ששיגע את המדינה.
כזכור, לאה ריינה זכתה באשת השיווק של חודש יולי.
לפני כשנה, העלה אוהד ראוך, המכונה "איש הפיסטוק" תמונה בפייסבוק בקבוצת האוכל "רעבים ברעבך", של גלידת החלומות שלו – שלגון קראנץ' פיסטוק של גלידות נסטלה. הפוסט זכה לתהודה רבה וקיבל אלפי לייקים ותגובות של גולשים שהיו כמהים בדיוק כמו ראוך למוצר הזה. גלידות נסטלה שהאסטרטגיה השיווקית שלה מתמקדת בהקשבה לצרכנים ותגובתיות בזמן אמן, החליטה להרים את הכפפה ואחרי כשנה של פיתוח, בשיתוף מלא עם אוהד ראוך, הושק הארטיק בקבוצת "רעבים ברעבך". ההשקה כללה סיור במפעל הגלידות של נסטלה שהוצע למשפיענים מתוך הקבוצה, שיוכלו לראות כיצד מייצרים את קראנץ' פיסטוק מקרוב. בנוסף, ראוך נבחר להיות הפנים של קראנץ' פיסטוק בראיונות ובכתבות השונות ושותף מלא למהלך.
ריינר מכהנת בתפקיד סמנכ"לית השיווק של גלידות נסטלה כשנתיים. לפני כן, שימשה כמנהלת שיווק תחילה ולאחר מכן מנהלת בגלידות נסטלה וכן כמנהלת מותגי פוקס ופוקס הום. בנוסף, ריינר מרצה בבית הספר לתקשורת של המכללה למנהל בקורס ניהול מותג.
ועדת השיווק של איגוד השיווק הסבירה את הבחירה בכך שבהשקעה של 23,000 ₪ לפוסט ממומן בקבוצת "רעבים ברעבך", המהלך הפך למדובר בכל המדינה ותוך שבועיים נמכרו כרבע מיליון פיסטוק קראנץ' ול-60 מיליון חשיפות להאשטאג קראנץ' וקראנץ' פיסטוק. במהלך זה, הרחיבה גלידות נסטלה את קהל היעד של קראנץ' מצעירים בגילאי 18-25, גם לקהלים בוגרים יותר וגם גילתה כי טעמים נישתיים יכולים לתפוס ולהתקבל בהצלחה על ידי הצרכנים.
רשימת הזוכים בתואר איש השיווק במהלך שנת 2022:
ינואר – עדי גיגי, מנכ"לית טסלה ישראל
פברואר – תומר הכהן, מנכ"ל BUYME
מרץ - מעיין ארזי מלינרסקי, מנכ"לית עמותת שוות
אפריל – עדי אלטשולר, מייסדת 'זיכרון בסלון'
מאי – איל עמית, סמנכ"ל השיווק של דלתא
יוני – גילי מאי, סמנכ"ל ממשל, קהילה ותקשורת בתעשייה האווירית
יולי – לאה ריינר, סמנכ"לית שיווק בגלידות נסטלה
אוגוסט – אלון לוריא, משנה למנכ"ל טרמינל איקס
אוקטובר - אינה פרומן שפרינגר, סמנכ״לית השיווק של LSports
נובמבר - דרור בהט, סמנכ"ל השיווק של yes
דצמבר - הילה בז'ז'ינסקי, סמנכ"לית השיווק של הטוטו






