ההשקה תלווה בקמפיין טלוויזיה ודיגיטל לקראת הקיץ במהלך החודשים יוני - אוגוסט.
כחברה אשר מתמחה בצבע, נירלט קשובה ובוחנת כל הזמן את צרכי השוק ומשיחות ומחקרים עם בעלי מקצוע, עלה הצורך בצבע יסוד פנימי, בעל כושר חיבור מעולה לתשתיות שמגיע בגוון לבן. כך יכול בעל מקצוע גם להבטיח יישום נכון וטוב וגם לחסוך יד ראשונה של צבע כשהפריימר מייצר הסתרה ראשונית בזכות הגוון הלבן.
לאחר תהליך פיתוח הצליחה נירלט לפצח את האתגר ובימים אלו היא משיקה את האקווה פריימר-צבע יסוד לשימוש פנימי, ע"ב מים בגוון לבן שמשמש כמערכת מעולה עם צבעי הקירות מסדרת אקווניר!
קמפיין הטלויזיה והדיגיטל יעלה בחודשים יוני-אוגוסט (לסירוגין) ויכלול גם את האקווה פריימר החדש, את סדרת צבעי אקווניר לשימוש חיצוני שהושקה לא מזמן וגם את מוצרי סדרת אקווניר.
תמי מרקוביץ, סמנכ"לית השיווק: "בהמשך להשקה המוצלחת של סדרת אקווניר. נירלט ממשיכה להכניס הייטק לצבע, להיות קשובה לבעלי המקצוע ולהוציא לשוק מוצרים מתקדמים שיתנו פיתרון שלם ואיכותי עבורם.





