ב-8.7 יעלה מותג החזיות וההלבשה התחתונה FEMINA עם קמפיין חדש בכיכובה של הפרזנטורית הצמודה – הדוגמנית ואשת העסקים, בר רפאלי.
הקמפיין ה-4 של מותג החזיות וההלבשה התחתונה FEMINA בכיכובה של הפרזנטורית בר רפאלי, מלווה בסלוגן PLAY YOUR OWN WAY ומציג את בר לבושה בדגמי הלבשה תחתונה מתוך קולקציית המותג, ישובה מאחורי מערכת תופים ומפגינה את כישורי התיפוף שלה לצלילי השיר הנודע של הזמר פיל קולינס "IN THE AIR TONIGHT". כזכור בר ידועה בכישורי התיפוף שלה שנראו לראשונה לאחרונה כשאביב גפן הזמין אותה לקחת חלק בהופעה שלו באמפי שוני בספטמבר האחרון.
את הקריאטיב לקמפיין הגו אנשי המטה של FEMINA ולא משרד פרסום או קריאטיב למרבה ההפתעה, בהובלת טל כדורי סמנכ"לית השיווק של הרשת ואורי גור מנכ"ל משותף בחברה. הקמפיין צולם באולפני "FTS" בפתח תקווה ואותו הוביל הצוות המקצועי - צלם האופנה והבמאי אייל נבו והסטייליסט הצמוד של בר - סיימון אלמלם.
הקמפיין יעלה בטלוויזיה, בכל ערוצי הדיגיטל ובפריסה רחבה של שילוט בקניונים בהשקעה כוללת של כ- 2.5 מיליון ₪.





