כנס המיתוג רוחבי בבושקה עליון 2 בבושקה עליון 1 studio 21 דבר המפרסם - עליון - פרסמו עבודות
→ חזרה לדף הבית

כבר 25 שנה מרגישים שזה גשר

תיאטרון גשר בקמפיין חדש באמצעות יהושע TBWA

05/09/2016
כבר 25 שנה מרגישים שזה גשר

תיאטרון גשר אשר נמנה עם בתי התיאטרון החשובים והפוריים בישראל חוגג השנה 25 שנה, ולקראת עונת המנויים החדשה - יוצא בקמפיין פרסום בפייסבוק, ברדיו, בעיתונות ובשלטי חוצות ברחבי תל אביב תחת הסלוגן "כבר 25 שנה מרגישים שזה גשר".

משרד הפרסום יהושעTBWA\ המוביל את הקמפיין עשה זאת בהתנדבות מלאה, כמו גם, משתתפי הקמפיין, מצופיו הנאמנים של התיאטרון, שהתגייסו מרצונם לקחת חלק בקמפיין זה ללא תמורה.

הקמפיין כולל:

• סרטון ברכות לרגל 25 שנה לגשר שיעלה בפייסבוק וברשתות החברתיות, בהשתתפותם של חיים טופול, מיכל אנסקי, אושרי כהן, לוסי אהריש וחיים כהן.

• תשדיר רדיו בתחנות גלי צהל, גלגל"צ, רשת ב', רשת ג', fm88.

• קמפיין מודעות בעיתונות הארצית.

• שילוט חוצות ברחבי בתל אביב

לנה קריינדליין-מנכלית גשר: "תיאטרון גשר מודה לכל המשתתפים בקמפיין ובמיוחד למשרד הפרסום יהושע TBWA שהוביל את הקמפיין לרגל 25 שנה לתיאטרון, אנו מזמינים את הקהל להגיע אלינו וליהנות מעונה חדשה ומרתקת שתיפתח ב-15 לספטמבר עם ההצגה החדשה "תל חורף".

קרדיטים:

קרדיטים

שם המפרסםתיאטרון גשר
הפקה, עריכה וצילום סטילס ווידאועופר חג'יוב
סמנכ"לית קריאייטיבמאיה שרן
סמנכ"ל אסטרטגיהסופי מלניק-אמיתי
משנה למנכ"ל ומנהל מחלקת מדיהנבו כרמי
סופרוויזר מדיהליהיא ברונר
סמנכ"לית לקוחותאלינור שמר
סופרוויזרמיכאל להמן
תקציבאיאביעד דנון