כנס המיתוג רוחבי בבושקה עליון 2 בבושקה עליון 1 studio 21 דבר המפרסם - עליון - פרסמו עבודות
→ חזרה לדף הבית

CANIFFF22

סרטון קמפיין רשת H&O ישתתף בפסטיבל סרטוני האופנה בקנדה

23/10/2022
CANIFFF22

סרטון קמפיין רשתH&O בכיכובם של לירן כוהנר וגיא גיאור נבחר להשתתף בפסטיבל סרטוני האופנה הבינלאומי השנתי בקנדה - CANIFFF22.

יתחרה מול עשרות סרטונים מ - 50 מדינות ברחבי העולם.

סרטון קמפיין האופנה של רשת H&O בכיכובם של הפריזנטורים לירן כוהנר (34) ובעלה גיא גיאור (43), נבחר להשתתף בפסטיבל סרטוני האופנה הבינלאומי השנתי: Canadian international fashion film festival CANIFFF22 –, שיתקיים בקנדה בחודש הבא בין התאריכים 28-30/11 .

מדובר בסרטון הראשון בשפה חדשה של הרשת: Brands Collection H&O (כל המותגים במקום אחד) שיתחרה מול סרטונים, קליפים ופרסומות של עשרות מותגים מ-50 מדינות בעולם.

הסרטון בניצוחו של משרד הפרסום קניבל מדיה הופק ע"י חברת ביסקוטי הפקות (בימוי: בן קוטי) הוא חלק מקמפיין רחב היקף שנאמד בהשקעה של כ- 2 מיליון ₪ וכולל בין היתר סרטונים בטלוויזיה בערוצים 12 ו 13, פרסום בדיגיטל, בעיתונות, במגזינים, ברשתות החברתיות, בנקודות המכירה של המותג ובנכסים הדיגיטליים של הזוג.