כנס המיתוג רוחבי בבושקה עליון 2 בבושקה עליון 1 studio 21 דבר המפרסם - עליון - פרסמו עבודות
→ חזרה לדף הבית

סיקרט ממשיך להפתיע

אגאדיר בקמפיין 'סיקרט' באמצעות נקסט-אין

01/09/2014
סיקרט ממשיך להפתיע

רשת מסעדות אגאדיר, באמצעות משרד הדיגיטל "נקסט-אין", הצטרפה לרשימת המותגים מהירי התגובה שעלו עם קמפיין באפליקציית הסודות החמה סיקרט (secret).

האפליקציה, שהושקה בתחילת 2014 ונפתחה לשימוש בישראל רק לאחרונה, מיד נכנסה לטבלת ההורדות המובילות באפסטור ובגוגל פליי ועשתה רעש בעקבות הפורמט האנונימי שבו היא פועלת, המאפשר לאנשים להגיד ולהגיב מה שבא להם ועל מי שבא להם בלי להיחשף.

המהלך, שלא לוקח את עצמו יותר מידי ברצינות, משתעשע עם המשתמשים בסיקרט ועושה שימוש חכם בפלטפורמה, מתמקד דווקא באייקונים הרנדומליים שכל משתמש מקבל ומאפשר לאנשים לזכות בארוחה זוגית בהתאם לאייקון שיוצא להם.

לטובת המהלך אגאדיר העלו, באמצעות משתמש עם הרבה חברים בסיקרט, סטטוס מעוצב ובו כתוב:

זה לא סוד שאגאדיר אוהבים לפנק! רוצים לזכות בארוחה זוגית באגאדיר? עשו לייק והגיבו לסטטוס. הראשונים שיצא להם אחד מהאייקונים: *חתול כחול* *קוף אדום* *רוח סגולה* זוכים!

וכך התחילו להתגלגל להן התגובות ואנשים ניסו את מזלם עד שהגיעו הזוכים המאושרים.

הסטטוס שעלה פעמיים במשך יומיים זכה לכמות תגובות מרשימה עד שנמצאו שלושת הזוכים ופרגונים רבים מצד המשתמשים.

מותג אגאדיר ידוע באהבה שלו לפרגן ולפנק ועורך באופן קבוע פעילויות בפייסבוק ובאינסטגרם בהן הוא מחלק ארוחות לגולשים. מהיום, גם סיקרט נכנס לרשימה.

ליעד קליין, מנהלת הקריאייטיב של "נקסט אין": "התגובות לפעילות היו מדהימות והרוב המוחלט פרגן וביקש שנעלה עם פעילות נוספת בסיקרט. מאחר והכל נעשה בהומור, יחד עם אלמנט ההפתעה, המשתמשים מאוד נהנו והצלחנו לייצר מהלך פשוט וחכם, שאפשר לרוץ איתו הרבה מאוד זמן"

קליק לעמוד הפייסבוק של אגאדיר

קרדיטים:

קרדיטים

שם המפרסםאגאדיר
מנהל קריאייטיבליעד קליין
קופיגל כהן
סופרוויזריתדפי גרון