כנס המיתוג רוחבי בבושקה עליון 2 בבושקה עליון 1 studio 21 דבר המפרסם - עליון - פרסמו עבודות
→ חזרה לדף הבית

שעת נעילה מתגייסת ליום הזיכרון

נט"ל בקמפיין בכיכובם של כוכבי "שעת נעילה"

14/04/2021
שעת נעילה מתגייסת ליום הזיכרון

עמותת נט"ל המלווה נפגעי טראומה לאומי וטרור עולה בימים אלו עם הקמפיין המוצלח שצולם לפני מספר חודשים עבור העמותה בכיכובם של שחקני "שעת נעילה": לי בירן, עופר חיון, אמרי ביטון, שחר טבוך ורענן פז, כשכל אחד מהם מגלם לוחם משוחרר הסוחב איתו טראומה ממלחמה. הקמפיין עולה לקראת יום הזיכרון ומזמין לוחמים משוחררים המתמודדים עם פוסט טראומה לפנות לעמותה לקבלת סיוע ולא לסחוב את זה לבד.

בקמפיין כל אחד מהשחקנים מגלם חייל מתקופות שונות בישראל כגון 1973, 1982, 2006, 2014 תחת המסר כי "יש אנשים שעדיין סוחבים את.." תוך התייחסות לשירות הצבאי באותן תקופות. בין הסצנות נראים אזרחים בסיטואציות שונות בחיי היומיום קמים ויוצאים לסייע למישהו שצריך עזרה. הפעם, הקמפיין הותאם ליום הזיכרון ונחתם בכך שיש אנשים שעדיין סוחבים טראומות ממלחמות ומאירועים שקרו להם בשירות הצבאי וקורא להם לקבל סיוע בקו 1800-363-363 תחת המסר "אל תסחבו את זה לבד"

בנוסף תעלה העמותה בתשדירים ברדיו בקריינות של קובי מידן: "בישראל 2021 יש אנשים שעדיין סוחבים טראומות ממלחמות ואירועים שקרו להם בשירות הצבאי, אל תסחבו את זה לבד. תנו לנו להיכנס איתכם מתחת לאלונקה".

איקה חסין פישר, מנהלת שיווק והדוברות בנט"ל: "נט"ל עולה מדי שנה לקראת יום הזיכרון בקמפיין הקורא ללוחמים משוחררים הסובלים מפוסט טראומה בעקבות שירותם הצבאי לפנות לנט"ל לקבלת סיוע וליווי מתוך הבנה כי זהו יום מורכב וקשה עבורם. הקמפיין בכיכובם של שחקני "שעת נעילה" שעלה לראשונה בקריאה לציבור לתרום ולהיכנס עם נט"ל מתחת לאלונקה זכה להיענות רבה והוביל לעלייה במודעות ובחשיפה לעמותה. לכן השנה, לקראת יום הזיכרון, תקופה קשה מאוד לאותם לוחמים משוחררים החלטנו להעלות עם הקמפיין תוך פנייה ללוחמים המשוחררים שיפנו אלינו ולא יסחבו את זה לבד."

קרדיטים

שם המפרסםעמותת נט"ל
ניהול לקוחשירלי לוגסי
ברודקאסטדני שפר
דיגיטל – מנהל לקוח ואסטרטגיהאופיר טלמור