רשת Burgerim (בורגרים), מקבוצת BBB, עולה השבוע בקמפיין רחב, תחת הסלוגן 'רעבים? בורגרים!'. הקמפיין יעלה בהשקעה הנאמדת בכ – 1.3 מיליון ₪.
הקמפיין שעולה באמצעות משרד הפרסום Team Perach של איש הפרסום ניר פרח, יכלול סרטונים בערוצי הטלוויזיה 12, 13 ו- 14, חסויות בערוצי הספורט, ופעילות דיגיטל רחבה ברשתות החברתיות ובאתרים פופולריים, לצד פעילויות על רצפת המכירה בסניפי הרשת.
הקמפיין החדש של בורגרים שם דגש מרכזי על מארזי החגיגה של הרשת, המשמשים כפתרון לסיטואציות מגוונות, דוגמת: חברים המתכנסים לצפות במשחק כדורגל, ילדים המגיעים להתארח בבית, ישיבות מרובות משתתפים במקומות העבודה, ועוד אירועים מכל סוג ובכל סדר גודל. כמו כן יציג הקמפיין את מגוון הטעמים שמציעה בורגרים, וכמובן- ישים דגש על ערך הכשרות.
אהובה תורג'מן, מנכ"לית קבוצת BBB מסרה: "הקמפיין מחדד את הפתרון האולטימטיבי שמציעה רשת בורגרים- פתרון טעים, קל, מהיר ונוח לכל מפגש ואירוע קטן או גדול, מגוון טעמים עשיר, שפע מארזים צבעוניים ושמחים, והכל במשלוח מהיר, טעים וחם."






