כנס המיתוג רוחבי בבושקה עליון 2 בבושקה עליון 1 studio 21 דבר המפרסם - עליון - פרסמו עבודות
→ חזרה לדף הבית

מסתכלים לכם בלבן של השיניים

תרו המשווקת את מוצרי LACER בקמפיין

07/02/2021
מסתכלים לכם בלבן של השיניים

חברת תרו - תעשייה רוקחית בע"מ, המשווקת הבלעדית של מוצרי לייסר, מוצרים דנטליים לבריאות הפה (משחות שינים ושטיפות פה מקצועיות, מספר 1 בספרד בתחום בריאות הפה) משיקה קמפיין החדרה תחת הסלוגן "מסתכלים לכם בלבן של השיניים" בעלות של כ-3 מיליון ש"ח.

הקמפיין נועד ללוות את המהלך השיווקי של החברה, מעבר של מוצרי LACER מעמדת הרוקח למדפי הפארם במחלקה הכללית (היכן שממוקמות רוב משחות השיניים ושטיפות הפה).

הקמפיין שיעלה באמצעות חברת הפרסום אדיקט ישראל יכלול מס' תשדירים אשר ישודרו בטלוויזיה ובדיגיטל במהלך כל חודש פברואר ובהמשך השנה, במטרה להחדיר את שם המותג לתודעת הצרכנים ולמתגו לקהל הרחב כמותג מקצועי המומלץ על ידי רופאי השיניים והשינניות.

הסלוגן שנבחר לקמפיין נולד מתוך חוזקות המותג המשלב איכות, אמינות, לובן ובריאות הפה.

אתי ציילר, מנהלת המותג Lacer- "בסקרים שערכנו מצאנו כי רוב רופאי השיניים והשינניות ממליצים על מוצרי לייסר ומאמינים בהם, לעומת זאת הצרכנים לא מכירים מספיק את סדרת המוצרים ולא יודעים לבטא במדויק את שם המותג. הקמפיין נועד ללוות את המהלך השיווקי של מיתוג נקודות המכירה ולהחדיר את שם המותג, והמענה המקצועי שמציעה הסדרה למגוון ההתוויות".

אורן מאיר מנהל הקריאייטיב הראשי- "שחקן מקצועי חדש מגיע מעמדת הרוקח לקדמת הבמה המרכזית.יצרנו את סדרת הסרטונים ההומוריסטית על מנת לייצר שפה אסוציאטיבית חדשה: בכל פעם שעולה השאלה צחצחתם שיניים? ללא קשר מי שואל היכן ומתי, התשובה צריכה להיות רק אחת - ליי סר, שהיא בעלת צליל דומה ל- yes sir!

קרדיטים

שם המפרסםתרו
מנהל קריאייטיב ראשיאורן מאיר
מנהל לקוח ראשיאיל בלכמן
מנהלת לקוחעדי ספקטור
מנהל קריאייטיב ודיגיטלאוהד צארום
דירקטור מכירות ושיווקניר מלכה
מנהלת מוצרי OTC ותמרוקיםאתי ציילר