כנס המיתוג רוחבי בבושקה עליון 2 בבושקה עליון 1 studio 21 דבר המפרסם - עליון - פרסמו עבודות
→ חזרה לדף הבית

Lavido (לבידו) לדניאלה רייבנבך

משרד היח"צ דניאלה רייבנבך קיבל את תקציב מותג הקלין ביוטי לבידו

29/12/2021
Lavido  (לבידו) לדניאלה רייבנבך

משרד יחסי הציבור דניאלה רייבנבך תקשורת קיבל את תקציב יחסי הציבור והדוברות של מותג הטיפוח קלין ביוטי המוביל בישראל LAVIDO, חברת קוסמטיקה, המתמחה במוצרי טיפוח וטיפול על בסיס מרכיבים טבעיים פעילים, עם יעילות מוכחת קלינית.

מוצרי LAVIDO מיוצרים כחול לבן בישראל ומיוצאים גם למדינות שונות ברחבי העולם ביניהן: ארצות הברית, קנדה, יפן, הולנד ופולין.

בארץ, המותג בעל 4 חנויות דגל ואתר סחר אונליין וכן נמכר בכ-300 נקודות מכירה ביניהן: רשתות טבע, בתי מרקחת ובתי טבע.

LAVIDO היא אחת החברות היחידות אשר מקפידות על בדיקות במעבדות קליניות, על מנת להוכיח את היעילות של כל מוצר ומוצר, כל המוצרים מבוססים על שמנים 100% אורגניים בעלי סגולות ריפוי, שיקום והרגעה ומיוצרים בתהליכי מיצוי חדשניים ואקולוגיים

מוצרי לבידו נבדקו קלינית, דרמטולוגית, טבעוניים ואינם מכילים גלוטן. בעלי אישור PETA - הארגון הבינלאומי למען זכויות בעלי החיים.

לדברי עידו מגל מייסד ובעלים: "אנחנו שמחים על שיתוף הפעולה המבורך ומאמינים כי הדגשת פעילות יחסי הציבור תאפשר לנו להפיץ את בשורת "הקלין ביוטי" של LAVIDO".