יהב דרייזין מונה לשותף ומנכ"ל בענבר מרחב ניסן G
לאחר שנתיים וחצי שבהם שימש כסמנכ"ל האסטרטגיה של המשרד
שנתיים וחצי לאחר שהצטרף למשרד הפרסום ענבר מרחב ניסן G מונה יהב דרייזן לשותף ומנכ"ל משותף יחד עם חן ענבר שימשיך לנהל את הצד הפיננסי ותחום המדיה במשרד.
דרייזין, 37, עו"ד, בעל ניסיון של מספר שנים כסמנכ"ל שיווק, החל את דרכו כאסטרטג במשרד הפרסום אדלר חומסקי, ולאחר מכן כיהן כמנהל האסטרטגיה במשרד הפרסום ראובני-פרידן. בין התקציבים בהם טיפל דרייזין: פלאפון, בנק מזרחי, שופרסל, קסטרו, ויסוצקי, יפאורה, תמי 4 ועוד.
חן ענבר: "כחלק מגדילת המשרד, החיבור לתאגיד הפרסום havas וצעידתנו אל עשרת המשרדים הגדולים בישראל, החלטנו להפקיד את הניהול המקצועי של המשרד בידי יהב, שהוכיח בשנים האחרונות יכולות מקצועיות וניהוליות יוצאות דופן. אני מברך את יהב ומשוכנע שהוא האיש הנכון, במקום הנכון".
יהב דרייזין: "אני מודה וגאה על האמון שנותנים בי כל השותפים. חן, ירון ורובי החלו ב-2006 מסע מופלא מהמקום ה- 76 בדרוג משרדי הפרסום, אל פאתי העשירייה הראשונה. כל שנשאר לנו הוא לעקוף עוד מספר משרדים בדרך אל לב העשירייה. בתקופה המאתגרת בה אנו חיים ובתוך ענף שהופך יותר ויותר תחרותי אנו חייבים להמשיך להצטיין ולייצר פריצות דרך ללקוחותינו, וכנראה גם עבור לקוחות חדשים. הודעתי בבית שאני אגיע מאוחר".






